SENOR TECH Co., Ltd.
News
Industrie 4.0.SENOR is klaar.
2018.08.03 / SENOR TECH Co., LTD
Share to Plurk
Share to FB

alt1

Vooruitgang is afkomstig van voortdurende innovatie en verandering. In de geschiedenis, de eerste industriële revolutie was de mechanisatie van de productie met behulp van water en stoom vermogen, terwijl de tweede industriële revolutie introduceerde massaproductie met behulp van elektrische energie, dit werd gevolgd door de digitale revolutie, de 3e industriële revolutie, waarbij de elektronica en IT waren gebruikt om de productiecapaciteit verder te automatiseren.

Nu hebben we tot Industrie 4.0, die voor het eerst door Duitsland werd voorgesteld in de afgelopen jaren. Het is gebaseerd op het concept van slimme technologie in combinatie met geavanceerde data analytische software via een verbindingsnetwerk, die kunnen helpen om de productiviteit te maximaliseren door het verbinden machines en waardoor ze elkaar autonoom besturen.

Als één van 's werelds toonaangevende POS-fabrikanten, mijnheer, ging de wereldwijde fast food supply chain in het begin van 2007. SENOR voortdurend ertoe geleid dat de markt in het leveren van geïntegreerde systeemoplossingen tussen kassa en keuken display systemen via het intranet netwerken. Dit maakt het mogelijk de productie van statistieken, zoals responstijd en aangepaste recept formulering en specerij verbruik prognoses worden gegenereerd in real time. Geavanceerde software systeem kan worden gecombineerd met lokale weersvoorspellingen en historische inventarislijsten om een ​​aangepaste productie van plan om te werken arbeidsuren systeem automatisch tegemoet te creëren.

Precieze werking van een bedrijf is het definiëren punt in het succes van klanten. De SENOR KDS Serie modellen zijn keuken display systemen met ventilatorloze ontwerp gemakkelijk bereikt de IP66 stof- en waterdicht cijfer. Belangrijker nog, het volledige gamma van KDS modellen ondersteunt Wake-on-LAN-netwerk functies die netwerkverbinding functie van uw klanten kunnen voltooien.

Voor meer industrie 4,0 integratie-oplossingen, kunt u contact opnemen SENOR sales team: sales@senortech.com
Back
Go Top